Dietzel univolt ponuda - Inicijali trade

Go to content

Main menu

Dietzel univolt ponuda

Dietzel univolt kategorijeProizvodi od samogasivog PVC  

Električni istalacioni sistemi Dietzel Univolt nude rešenje za bilo koju instalaciju na gips ili  malter, pod malter ili u beton. Glatka ili rebrasta cev, kanalica, razvodna kutija, kao i široki dijapazon  pratećeg pribora zadovoljavaju sve zahteve u postavljanju elektroinstalacija. Sa pojačanim mehaničkim karakteristikama, odličnom otpronoću na hemijske reagenske ovi proizvodi predstavljaju pravo rešenje za zaštitu kablova.

Bezhalogeni  proizvodi

Dietzel Univolt predstavlja pionira u razvoju halogenfeee i samogasivog programa za postavljane elektroinstalacija. Tamo je gde je bezbednost ljudskih života i materijalnih dobara od najveće važnosti ovi  sistemi imaju veliku u logu u limitiranju šteta i posledica od požara. Dietzel Univoltova HFT grupa proizvoda koja obuhvata rebraste i glatke cevi,kanalice i prateći pribor, komibinuje prednosti bezhalogenih i samogasivih materijala od kojih je izrađena.Ona predstavlja idealnu dopunu halogenfree kablovima prilikom postavljanja elektroinstalacija.ovi proizvodi su u saglasnosti sa najvišim standardima protivpožarne zaštite i bezbednosti .Takođe u skladu su sa internacionalno priznatom kategorizacijom proizvoda  LSF0H

LS-Low  smoke ( ne ispuštaju otrovne gasove ) ,

F-flame retandant ( samogasivi , ne šire plamen ),

0H –zero halogens ( ne sadrže haklogene elemente )

Gromobranija

Najsigurnija veza izmedju zemlje i neba je moto pod kojim se radi program gromobranske zaštite Dietzel Univolt.
Munja je prirodni fenomen, sa jedne strane naročito impresivan – s druge strane, takodje potpuno nepredvidljiv i izuzetno opasan u pravom smislu te reči. Fenomen koji može izazvati značajna oštećenja imovine i ljudske povrede kao rezultat. Sa iskustvom u proizvodnji ovih proizvoda koje seže u 30 godine prošlog veka Dietzel Univolt garantuje kvalitet u ovoj oblasti. Inovativna tehnologija gromobranske zaštite pored elektro i mehaničkih karakteristika proizvoda je fokusirana i na lakoću instalacija i zaštite od korozije komponenti gromobranske zaštite.


 
 
 
 

Proizvodi od metala

Specifični zahtevi koji se javljaju priliikom instalacije u industriji čine metalne cevi najboljom mogućom zaštitom za kablove. Dietzel-Univolt u svom programu nudi cevi i kompletan prateći pribor za njihovu instalaciju, izrađen da izdrži visoke temperature i jake mehaničke udare i visoke otpornosti na hemijska jedinjenja. U ponudi su proizvodi izrađeni od aluminijuma, lakiranog i toplocinkovanog čelika  kao i od nerđajućeg čelika-inoxa. 
Back to content | Back to main menu